Estland/ Estonia Inför Eurovision Song Contest 2010

 

Estland "Siren" Malcolm Lincoln



Martin:
- Estland skickar i år ett konstigt bidrag, som jag aldrig får riktigt grepp eller förstår mig på. Får en svag tvåa, är inte sämre än Ryssland åtminstone, men låten får mig att vilja hämta en ny kopp kaffe för orka med ESC-kvällen. 2 poäng (2 points)



Torbjörn:
- Estlands bidrag är väldigt konstigt man fattar inte riktigt vilken musikentusiast som de försöker att locka. Live framträdandet är lika konstigt som deras video och faktiskt lika konstig som låten. Låten är inte dålig bara väldigt konstig och tillintetsägande. Den får 1 poäng av mig på grund utav att det i alla fall är musik gentemot Rysslands bidrag. 1 poäng (1 point)


Ryssland/ Russia Inför Eurovision Song Contest 2010

Borde läggas till att vi poängsätter mellan 0 och 5 poäng. Ryssland "Lost And Forgotten" Peter Nalitch

Martin: - Att ha nummer två är inget bra startnummer, Tjeckien hade det ifjol och kom sist i tävlingen med sin parodisång. Denna låt är ironisk, men dålig musikmässigt. Man skrattar sig igenom den, och sångaren sjunger dålig engelska. Det blir nog en etta. 1 poäng (1 point)

Torbjörn (MaiZette): - Dålig engelska, sångaren sjunger väldigt dåligt och texten kan jag inte påstå är särskilt bra. Ironin i bidraget tycker jag inte skiner igenom och den tro inte jag heller att Europa kommer att förstå. Mina öron blöder efter två minuter 0 poäng. 0 poäng (0 point)

Inför Eurovision song contest



Nu startar min "Inför Eurovision song contest" där jag och min bror kommer att gå igenom varje bidrag från årets Eurovision song contest och tycka till om dem. Det är 39 bidrag i år och tävlingen hålls i Oslo.

Molavien "Run Away"

Martin: - Ett bra intro som exploderar och gör mig intresserad av up-tempo låten. Den kan gå till final med delar av sin verser och kanske saxofonslingan. Känns sommarhit av den här, men refrängen drar ner betyget till en stark 3. 3 poäng (3 points)

Torbjörn: - Jag ger en 3a eftersom det är en modern låt med bra pop-toner men tyvärr blir intrycket av artisterna väldigt rörigt. Denna låten är även väldigt dålig live (särskilt han som spelar saxofonen). 3 poäng (3 points)

Musikens under

Det är otroligt hur ord kan dribbla bort en person samtidigt som de trollbinder. Hur är det möjligt? Det är musikens magi och att den är besynnerlig som låter trådar tvinnas i våra hjärtan utan el och utan obehag. Synapser kallas det i hjärnan ljud har nyckel till allt som är bortom synapser, där det flyter utan kopplingar. Låt fantasin flöda låt inte kreativiteten vänta!

www.snyggareblogg.se


Eurovision Song Contest 2010 - Norge



Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours. Didrik Solli-Tangen är en 22 årig artist som har jobbat som operasångare i USA. Norges bidrag tycker jag är riktigt dålig. Det är en väldigt dålig ballad och han sjunger ständigt hard istället för heart. Texten är lite B plus att det är alldeles för lite power i låten. Han sjunger för den delen helt okej men låten är riktigt dålig. (Live sjöng han väldigt dåligt!)Jag tror att Norge hamnar mellan 12 plats och 20 plats. Jag ger 2 av 5 till Norge. Möjligen kan det bli en 3:a om han gör ett bra framträdande i Oslo. Norge är redan klara för final på grund utav att de vann förra året. Alexander Rybaks låt från förra året tyckte jag personligen var riktigt dålig emn jag anade att den kunde gå bra. Alexander Rybaks låt var max en 2:a av 5 för mig.


Eurovision Song Contest 2010

Annonser från BloggPartner



Island Eurovision song contest 2010 Hera Björk "Je ne sais quoi" är en typisk pop-låt. Som påminner en hel del av Islands Eurovision bidrag "This is my life" från år 2008. Denna är dock lite mer pop än techno. Hera sjunger bra och absolut tillräckligt bra för den här låten men jag tror att denna låten är lite mer beroende av att de bjuder på en bra show.Jag tror att denna låten kommer att komma 12 plats i Eurovision just för den är ooriginell men ändå är det proffsigt gjort. Det som talar emot denna låten är att Hera är inte den snyggaste sångerskan och låten är lite tillintetsägande så det kan absolut hända att den inte går till final. Jag tycker att det var ett smart drag av Island att inte skicka en ballad som förra året för det märks att det är för många ballader i år. Det finns även för många dåliga ballader i Eurovision men mer till det lite senare.

Jag kommer att kommentera alla de nordiska bidragen och några av de andra när "Inför Eurovision song contest" har börjat.

Annonser från BloggPartner


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0